2- پاهاي خود را در کنار يکديگر قرار ده، چشمها را ببند و در مسير خود حرکت کن. – جورج لوکاس، کارآفرين و فيلمساز آمريکايي
3- طوري رفتار کن انگار کار متفاوتي انجام ميدهي. – ويليام جيمز، فيلسوف آمريکايي
4- هدف راه خود را پيدا خواهد کرد. – اوريسون سوئت ماردن، نويسنده
5- من براي عقب راندن موانع از سر راهم سخت و طولاني کار کردهام و به خود و هم تيميهايم اجازه پسرفت ندادهام. –ميا هام، بازيکن بازنشسته پرآوازه فوتبال
6- براي حمله منتظر داغ شدن شمشيرت نباش؛ بلکه با حمله آن را داغ کن. – ويليام باتلر يتس، نويسنده و شاعر
7- براي ادامه يک حرکت نياز به اهداف بزرگ و دائمي است. – مايکل کوردا، نويسنده معروف
8- هر چه در زندگي ميخواهيد، ديگران نيز ميخواهند. آنقدر به خود اعتقاد داشته باشيد که حق خود را با آنها برابر بدانيد. – دايان ساوير، شخصيت مشهور تلويزيوني آمريکا
9- اهداف بزرگي را دنبال کنيد، هرچه بزرگتر بهتر. نه فقط در آينده، حتي در زمان حال نيز انتظار شگفتانگيزترين رويدادها را داشته باشيد. توجه داشته باشيد که براي خوبي هيچ سقفي وجود ندارد. به هيچ وجه اجازه ندهيد هيچ چيز مانع شما شده و يا از پيشرفت بازدارد. – آيلين کاددي
10- هدف نهايي نفس انسان آن است که به جاي ديدن چيز جديد، خود به چيز ديگري تبديل شود. – محمد اقبال، سياستمدار و متفکر پاکستاني
11- خودشناسي امر بسيار مهمي است. هم براي تصميم گيري و هم براي نشان دادن قابليتهاي فردي. – ملاله يوسف زي، فعال حقوق بشر
12- اولين سؤالي که کشيش و لويت پرسيدند اين بود: اگر من ديگر به اين مرد کمک نکنم، چه اتفاقي برايم رخ خواهد داد؟ اما … سامارياي خوب اين سؤال را مع کرد: اگر من کمک به اين مرد را متوقف نکنم، چه اتفاقي براي او خواهد افتاد؟ – مارتين لوتر کينگ، رهبر جنبش حقوق مدني آمريکاييهاي آفريقاييتبار
13- من واقعاً معتقدم که هر فرد داراي استعداد، توانايي و يا مهارتي است که از طريق آن ميتواند در زندگي به موفقيت برسد. – ديان تز
14- براي رسيدن به اهداف عالي بايد بر افرادي که سر راهمان قرار ميگيرند، غلبه کنيم. – جورج اس پاتون، ژنرال آمريکايي
15- من نميترسم … من براي اين کار متولد شدهام. – جوآن او
16- هميشه راهي براي بهتر انجام دادن کارها وجود دارد؛ آن را بيابيد. – توماس اديسون، مخترع با استعداد
17- براي رسيدن به هدفي خاص، سعي کن نقطهاي بالاتر از آن را نشانه بگيري. – رالف والدو امرسون، فيلسوف و نويسنده آمريکايي
18- هميشه براي بهتر شدن تلاش کن. اگر بداني چه کسي هستي و با قدرت خود توان انجام چه کارهايي را داري، ميتواني هر کاري که در ذهن داري را انجام دهي. – الا ويلر ويلکاکس، نويسنده و شاعر آمريکايي
19- من معتقدم که خوش شانسي کاملاً قابل پيشبيني است. اگر ميخواهيد خوش شانستر باشيد، به دنبال فرصتهاي بيشتر و فعالتر باشيد. – برايان تريسي، نويسنده مشهور
20- موسيقي انگيزه است و انسان را آرام ميکند. – تاکيا وايتيتي، کارگردان نيوزلندي
21- اگر فکر ميکنيد ميتوانيد کاري را انجام دهيد، قطعاً ميتوانيد. – جان باروز، نويسنده معروف
22- هرگز شکايت نکنيد و هيچ وقت توضيح ندهيد. – بنجامين ديزرائيلي، سياستمدار و رماننويس بريتانيايي
23- يا راهي خواهم يافت يا راهي خواهم ساخت. – فيليپ سيدني، مقرب دربار ملکه اليزابت
24- اگر از من ميپرسيد براي انجام چه کاري به اين دنيا آمدهاي، به شما خواهم گفت: آمدهام زندگي کنم و بخندم. –اميل
25- نميتوانيد بر اساس آنچه قصد انجام آن را داريد، اعتباري به دست آوريد. – هنري فورد، نويسنده و نظريهپرداز آمريکايي
26- هيچگاه نبايد تسليم شد. برندگان هرگز تسليم نشده و بازندهها هرگز برنده نميشوند. – تد ترنر، بنيانگزار سي ان ان
27- هدف رويايي است که ضربالاجل دارد. – ناپلئون هيل، نويسنده آمريکايي
28- من علت موفقيت خود را اينطور تعريف ميکنم: هيچگاه بهانهتراشي نکرده و هرگز بهانهاي را نپذيرفتهام. – فلورانس نايتينگل، آماردان بزرگ انگليسي
29- همين حالا به دنبال هدف خود برويد. آينده به هيچکس وعده داده نشده. – وين داير، نويسنده کتابهاي خودياري
30- نور دروني خود را دنبال کرده و ديوانگي باطني خود را پنهان نکنيد. – آلن گينزبرگ، شاعر آمريکايي
31- يک هدف مهم و قاطع را با عزم و قدرت دنبال کنيد. – کارل وان سوئيتز
32- همين حالا بايد اقداماتي که شما را به اهدافتان ميرساند، انجام دهيد. يک نياز قوي براي رسيدن به اهداف در خود به وجود آوريد. – اچ جکسون براون، موسيقيدان آمريکايي
33- يکي از قابليتهاي من پيش از رئيسجمهور شدن، توانايي در سخنوري بود. نه يک سخنران انگيزشي. بلکه يک سخنران الهامبخش. انگيزه درون الهام نهفته است. شما بايد الهامبخش باشيد. اين همان کاري است که من کردم. من به عموم مردم الهام ميبخشم، حتي به کارکنان خود نيز را الهام ميبخشم. من الهامبخش سازمانهايي هستم که ميخواهم موفق شوند. – هرمان کين، مقالهنويس آمريکايي
34- يک شخص مهم زماني آدم بياهميتي بود و سپس تصميم گرفت مهم باشد. – جان باروز، نويسنده
35- آنچه نبوغ ناميده ميشود، سرزندگي و سلامت است. – هنري ديويد تورئو، اصلاحطلب و رياضتکش آمريکايي
36- هرگز تسليم نشو. اميدت را از دست نده. هيچگاه خيانت نکن. – کريستوفر ريو، بازيگر
37- هرگز عقب نشيني نکن. هيچگاه توضيح نده و کاري که بايد را انجام بده. – بنجامين جووت، استاد مشهور زبان انگليسي آکسفورد
38- هرچقدر کارهاي بيشتري انجام دهي، قدرت عمل بالاتري خواهي داشت. – لوسيل بال، کمدين معروف آمريکايي
39- تصميم بگيريد که هيچگاه بيکار نباشيد. هيچ کس نميتواند از زماني که به هدر نرفته شکايت کند. اگر ما همواره در حال تلاش باشيم، نتيجه شگفت آور خواهد بود. – توماس جفرسون، از پدران بنيانگذار آمريکا
40- آنچه در آينده انجام خواهم داد معرف من است نه آنچه تا به حال انجام دادهام. – لورن باکال، خواننده و بازيگر آمريکايي
41- ما انسانها دنيايي را که در آن زندگي ميکنيم را ميسازيم و محيط اطراف خود را شکل ميدهيم. – اوريسون سوئيت ماردن، نويسنده
42- فرآيندهاي ذهني ناخودآگاه عمل ميکنند؛ زيرا در بخشي از مغز به وجود ميآيند که غيرقابل دسترسي است. عدم دسترسي به آنها به دليل معماري مغز است و نه به اين دليل که آنها فشارهاي انگيزشي سرکوب شدهاند. – لئونارد ملودينو، فيزيکدان آمريکايي
43- بجاي دست دست کردن، عمل کن. – هورس
44- انگيزه هنر واداشتن مردم به انجام کاري است که ميخواهند، طوري که آن را بسان يک هدف ببينند. – دوايت دي آيزنهاور، سي وچهارمين رييس جمهوري آمريکا
45- براي شروع، شروع کنيد. – ويليام وردزورث، شاعر بزرگ انگليسي
46- هميشه به دنبال يادگيري چيزهاي مفيد باش. – سوفوکلس، تراژدينويس يونان باستان
47- حتي اگر با صورت زمين خوردي باز هم به راه خود ادامه بده. – ويکتور کيام، مدير اجرايي محصولات رمينگتون
48- با ديگران آرام و نسبت به خود سختگير باش. – ترزا آويلا مقدس، راهبه? اسپانيايي
49- آرامش بعد از طوفان ميآيد. – متي هنري، نويسنده
50- من کتابهاي انگيزشي را دوست دارم؛ زيرا روحيهي به چنگ آوردن خواستهها را ميستايم. سرنوشت تو در دستان خود توست، زندگيات را خودت رقم ميزني، محدوديتها را نپذير و پيش از آنکه دستي تو را به پيش براند، خود خيز بردار. – لوئيس منسچ، نويسنده
منبع: چطورپديا
درباره این سایت