روش‌هاي کاربردي مهار و مديريت استرس





پس از شناسايي عوامل محرک استرس، در مورد راهبردهاي مقابله با آن‌ها فکر کنيد. يک نقطه شروع مناسب، شناسايي اموري است که مي‌توان کنترل کرد. براي مثال اگر استرس موجب بي‌خوابي شبانه مي‌شود، ممکن است راه حل آن به‌ سادگي حذف تلويزيون و کامپيوتر از اتاق خواب و استراحت مغز پيش از ورود به تختخواب باشد. در ساير مواقع که استرس ناشي از توقعات بالاي کاري و يا بيماري‌هاي عزيزان است، شايد تنها رويکرد ممکن تغيير واکنش خود به شرايط موجود باشد.


مديريت استرس


فکر نکنيد که در حل اين مسئله کاملاً تنها هستيد. هر زمان که به گوشي براي شنيدن نياز دارد، در ميان اعضاي خانواده و دوستان خود به دنبال کمک و حمايت بگرديد. در نگهداري فرزندان و يا رساندنشان به محل کار به آن‌ها کمک کرده و از اين فرصت براي صحبت استفاده کنيد. بسياري از افراد براي رفع استرس از تمرين‌هايي چون تنفس عميق، تاي چي، يوگا، مراقبه و يا طبيعت‌گردي استفاده مي‌کنند.



زماني را تنها به خود اختصاص دهيد. ماساژ بگيريد، در يک وان پر از آب و حباب غوطه‌ور شويد، برقصيد، به يک موسيقي گوش فرا دهيد و اگر فکر مي‌کنيد در حفظ آرامشتان مؤثر است، به تماشاي يک فيلم طنز بنشينيد.



حفظ يک شيوه زندگي سالم در توانايي کنترل استرس بسيار مؤثر است. رژيم غذايي سالمي داشته باشيد، به‌طور منظم ورزش کنيد و به‌قدر کافي بخوابيد. آگاهانه تلاش کنيد تا زمان کمتري را مقابل صفحه نمايشگر اعم از تلويزيون، تبلت، کامپيوتر و تلفن همراه خود گذرانده و بيشتر استراحت کنيد.


استرس از زندگي ناپديد نمي‌شود و تلاش براي مديريت آن مي‌بايست به‌طور مستمر ادامه يابد؛ اما با تلاش براي شناخت عوامل محرک استرس و تمرين آرامش، مي‌توان با برخي از اثرات مخرب استرس مقابله کرد و توانايي غلبه بر چالش‌هاي زندگي را تقويت نمود.


 


منبع: چطورپديا



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

محمدمهدی مخبری Jon Javan جشنواره سفارشات گلچین شده Taylor گوشی موبایل تاریخچه و اخبار جدیدترین گوشی Laurie هیئت محبان الحسین (ع)